L'Ajuntament de Rosselló reparteix més de 6.000 mascaretes entre els veïns i veïnes

06/05/2020

I 800 litres de gel hidroalcohòlic, mig litre per casa de forma gratuïta

L’Ajuntament de Rosselló ha iniciat el repartiment de més de 6.000 mascaretes quirúrgiques i 800 litres de ‘gel hidroalcohòlic’ entre els veïns i veïnes empadronats al municipi, a partir de 6 anys. Es repartiran 2 mascaretes per persona i una ampolla de ½ litre de gel per casa, de forma gratuïta.
El repartiment es fa a l’entrada de l’Ajuntament i per tal d’evitar aglomeracions, la gestió es durà a terme per vivendes. Per tant, la persona titular del domicili la qual figura al padró municipal és l’encarregada de recollir el material sanitari. Serà imprescindible mostrar el DNI. I també, aquesta mateixa persona podrà recollir el material destinada a un altra vivenda (d’un familiar o amic), sempre que mostri el DNI del titular d’aquell altre habitatge.
A més, es divideix el municipi en dos sectors, a partir de l’Avda Guillem de Rosselló, tal com es veu a la imatge. Tingueu en compte els dies i horaris del vostre sector abans de personar-vos a l’Ajuntament:
Sector nord: dilluns i dimecres, 4 i 6 de maig, de 9h a 13h i de 16h a 19h.
Sector sud: dimarts i dijous, 5 i 7 de maig, de 9h a 13h i de 16h a 19h.
En cas de dubtes, abans de venir a l’Ajuntament, truqueu per telèfon al 973 73 00 01 o envieu un correu electrònic a [email protected]
Infolleida