L'Ajuntament de Llardecans fa una crida per trobar habitatges de lloguer i així evitar la despoblació

29/06/2020

Posa a disposició d'una parella i el seu fill l'antiga casa del metge i estudia convertir en pis de lloguer l'antic consultori.

L'Ajuntament de Llardecans fa una crida als propietaris de cases deshabitades del poble perquè les posin en lloguer i així intentar aturar "el descens demogràfic que estem patint". Avui l'Ajuntament ha fet públic precisament que ha llogat l'antiga casa del metge a una parella i que estudia convertir en pis de lloguer l'antic consultori.
"Estem molt contents d'anunciar-vos -diu l'Ajuntament de Llardecans- que el Nacho, la Marta i l'Oriol, el seu fill, viuen des de fa unes setmanes, i fins que acabin les obres de la seua nova llar, a l'antiga la casa del metge. Des de l'ajuntament s'aposta amb força per fixar joves i famílies al poble i, d'aquesta manera, aturar el descens demogràfic que estem patint. Amb aquesta idea, s'ha posat en lloguer el pis que hi ha sobre l'antic consultori mèdic i, en paral·lel, estem estudiant la possibilitat de reconvertir aquest en un altre habitatge públic de lloguer. Volem aprofitar aquestes línies per emplaçar a tots els propietaris d'habitatges desocupats de Llardecans a contactar-nos si els volen posar en lloguer, doncs la falta de vivendes per a la gent que es vol quedar o que vol vindre a viure al poble és un dels principals entrebancs amb els quals ens trobem."
Infolleida