L'Ajuntament de Benavent de Segrià congela tots els impostos per a l’any 2022

27/10/2021

Ho va acordar al darrer Ple juntament amb el canvi de nom del camp de futbol, que passarà a anomenar-se Pere Majós Daviu.

L'Ajuntament de Benavent de Segrià va aprovar el dilluns durant el darrer Ple extraordinari les ordenances municipals per al 2022, entre les que hi figura la congelació de tots els impostos per a l'any vinent, amb l’única actualització de la taxa per al subministrament d'aigua potable. L’aprovació es va fer amb els vots favorables de l'equip de govern i l'abstenció dels grups de l'oposició.

El Ple també va donar llum verda de manera unànime al canvi de nom del camp de futbol, que passarà a anomenar-se Camp de Futbol Municipal Pere Majós Daviu en record i reconeixement a la trajectòria i dedicació a l'activitat futbolística al municipi d’aquest benaventí que va traspassar el passat 28 de setembre.

Finalment, també es va aprovar l'adhesió del municipi al Consorci Localret, format per les administracions locals de Catalunya per actuar, de manera coordinada i unitària, davant el desenvolupament de les xarxes i els serveis de telecomunicacions, així com en l’aplicació de les TIC per millorar l’acció dels governs locals en l’impuls de la societat de la informació.
Infolleida