L'Ajuntament d'Almacelles promociona el comerç i els productes locals i de poblacions veïnes amb el calendari 2021

30/12/2020

L'àrea d'influència arriba fins a 13.000 habitants, comptant Gimenells, Pla de la Font i Raïmat.

Aquesta setmana l’Ajuntament d’Almacelles, amb el recolzament dels ajuntaments de Gimenells, Pla de la Font, Sucs i Raïmat ha iniciat el repartiment del calendari comercial, porta a porta, arribant així a una població de 13.000 habitants de la subcomarca del Pla de la Llitera.

En aquesta ocasió, s’ha decidit que el calendari de 2021 tingui com a eix principal la promoció, difusió i conscienciació del comerç i servei local, i la importància de consumir productes de proximitat i de Km 0. De fet, com a nota curiosa, els lots que reparteix l’Ajuntament d’Almacelles de fa uns anys ençà a tots els seus treballadors i col·laboradors (uns 150), es fan amb productes Km 0 i elaborats per productors locals.

En aquest cas, cada mes de l’any va dedicat a algun producte de caire artesanal que s’elabora a Almacelles, molts dels quals són guanyadors de premis nacionals i internacionals per la seva gran qualitat, i també s’acompanya d’un llistat dels més de 200 comerços i serveis que es poden trobar a la vila. Com a nota destacada d’aquesta iniciativa, cal esmentar un apartat dels comerços i serveis que també es poden trobar als pobles de l’entorn d’Almacelles, a fi d’estrényer encara més els llaços de veïnatge i consolidar una clientela potencial de prop de 13.000 habitants.
Infolleida