L’Ajuntament d’Almacelles adjudica el contracte per a l’execució del servei de recollida i transport de residus municipals

29/01/2020

En la Junta de Govern del dia 28 de gener de 2020, l’Ajuntament d’Almacelles va adjudicar el contracte per a l’execució del servei de recollida i transport de residus municipals, que inclou la recollida de residus de les fraccions orgànica i resta; els serveis de neteja dels contenidors de les fraccions orgànica i resta ubicats a la via pública i de les àrees d'aportació i recollida dels possibles desbordaments dipositat en les àrees d'aportació; el servei de recollida d'objectes voluminosos; el servei de gestió de contenidors de runes de la brigada d’obres, i contenidors de residus barrejats (residus de l’escombradora i residus de festes) i el transport i descàrrega de residus a plantes de tractament i gestors autoritzats.

 

En aquest cas, es van presentar dues empreses i l’adjudicació es va fer a favor de l’empresa NORVERD, SL; en ser la que va fer una millor baixa sobre el preu tipus de licitació establert en 177.88,49 euros (lot 1) amb una baixa de 32.018,9 euros (-18%) enfront l’altra concurrent, que ho va fer amb una baixa de 36,49 euros (-0,1%). A més, també es va valorar les millores proposades en el lot núm. 1, com era la major freqüència en la neteja dels contenidors i la recollida d’embalums a domicili un cop a la setmana; mentre que la segona empresa posicionada no va proposar-ne cap de les què se sotmetien a puntuació. Al lot número 2 únicament va fer proposta econòmica l’empresa NORVERD SL, mentre que la segona empresa classificada no va en va presentar cap.

 

Aquesta adjudicació és per un any, prorrogable a un segon. Així mateix, l’Ajuntament està estudiant la redacció d’un Plec de clàusules que recullin la substitució de tots els contenidors de rebuig del municipi.

 

Infolleida