L’Ajuntament d’Alfarràs i GLOBALleida firmen un acord de col·laboració

16/01/2018

L‘objectiu d’aquest acord és oferir formació dirigida a fomentar i potenciar el desenvolupament econòmic i la creació de noves empreses.

El conseller delegat de GLOBALleida, Oriol Oró i l’alcalde d’Alfarràs, Kleber Esteve han signat avui, un acord de col·laboració a la seu del consorci amb l’objectiu d’establir un protocol de col·laboració en qüestions d’interès comuns diirigides a fomentar l’emprenedoria, la formació, el desenvolupament econòic i la potenciació de la creació de noves empreses, així com la consolidació i creixement de les existents.

GLOBALleida oferirà a l’Ajuntament d’Alfarràs el programa d’accions formatives, “EmForma”, que inclou diferents accions de formació en creació d’empreses, en novetats de gesitó empresarial i en el reforç i desenvolupament d’habilitats personals i professionals. El consorci coordinarà el procés de publicació d’aquesta oferta formativa.

Amb aquest acord el consistori pretén acostar la formació a totes aquelles persones interessades en conèixer i millorar les seves habilitats i coneixements com a eina de millora personal i professional. I així, augmentar la competitivitat i sostenibilitat dels projectes empresarials de la població.

Infolleida