L'Ajuntament d'Alfarràs donarà ajuts directes de 300 euros a centres d'estètica i restauració per compensar pèrdues derivades dels tancaments per la pandèmia

04/12/2020

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alfarràs ha aprovat una línia d’ajuts en l’àmbit del comerç als centres d’estètica i restauració (cafeteries, bars i restaurants) per compensar les pèrdues econòmiques com a conseqüència de dos tancaments al sector derivats de la pandèmia de la COVID-19, la qual cosa ha suposat una disminució de la seva facturació.

Aquesta promoció complementa la que s'està realitzant actualment i per la qual s’ha injectat 4.000 € al comerç local en la 2a campanya COMPRAR A ALFARRÀS TÉ PREMI, on aportant 4 tiquets d’establiments diferents que sumin l’import de 120 € l’Ajuntament a canvi dóna 20 EURRÀS (moneda local). Una acció que generarà un moviment de 28.000 €.

La línia d’ajuts als comerços que han estat obligats a tancar les seves activitats dos cops, està activa des del 26 de novembre i hi ha un termini de 10 dies hàbils per sol·licitar-la. El format de pagament serà únic del 100 % de caràcter fixe amb un import de 300 € per cada establiment.

Amb l’atorgament d’aquests ajuts es vol contribuir al manteniment del teixit econòmic local, per ajudar a reprendre l’activitat econòmica i compensar parcialment les pèrdues derivades de la suspensió i/o tancament dels seus establiments a partir de la declaració de l’estat d’alarma de 14 de març de 2020, fins a data d’avui.

Després d’aquests temps tan difícils que estem vivint a causa de la COVID-19 es preveuen noves campanyes durant l’any vinent, per tal de minimitzar els efectes negatius de la COVID-19 al comerç del municipi.

Infolleida