L'Ajuntament d'Alfarràs destina 4.000 euros a potenciar el comerç local

04/12/2020

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alfarràs posa en marxa una campanya per promoure i potenciar el comerç local de proximitat. Una acció que generarà un moviment de 28.000 euros.

La campanya promoguda per l’Ajuntament està activa des del passat 23 de novembre i consisteix en presentar 4 tiquets de 4 establiments locals que sumin l’import de 120 € o més. A canvi, es farà l’entrega de 20 EURRÀS (moneda local) que es podrà gastar a tots els establiments d’Alfarràs. Es premiaran un total de 200 persones per la seva fidelitat en la compra en els comerços del municipi.

Alfarràs és una localitat amb una gran artèria comercial on molta part de la població es dedica a aquest sector, el qual ha esdevingut el principal motor econòmic de la població. És per això que des de l’Ajuntament s'ha decidit ajudar econòmicament després d’aquests temps tan difícils que estem vivint a causa de la Covid19.

Es preveuen noves campanyes durant l’any per tal de minimitzar els efectes negatius de la pandèmia al comerç del municipi.

Infolleida