L'Ajuntament d'Alcarràs s'uneix a la vaga

20/02/2019

L’Ajuntament d’Alcarràs ha anunciat la seva adhesió a la convocatòria de vaga general, convocada per aquest dijous, 21 de febrer, i promoguda per la Intersindical-CSC.

L’alcalde Miquel Serra ha signat un decret de serveis mínims “per garantir que tots els ciutadans puguin accedir als serveis municipals essencials”. En aquest senit, el consistori ha previst dos empleats a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i tres treballadors a l’Escola Bressol Municipal.

Respecte la Policia Local, el cos exercirà les seves funcions amb plena normalitat al no poder exercir el dret de vaga en virtut de la Llei de Policies Locals. El govern municipal, per la seva part, no celebrarà cap acte institucional, per donar suport a les mobilitzacions que s’han organitzat per part de la societat per condemnar un judici que consideren injust.

L’Ajuntament d'altra banda ha fet una crida a que les reivindicacions que es vulguin manifestar durant aquesta jornada s’expressin des del civisme, la responsabilitat i el respecte envers el municipi i sense cap incident.

InfoLleida