L'Ajuntament d'Alcarràs denuncia la discriminació del Baix Segre al no permetre el Procicat obrir l'interior dels bars i restaurants

06/08/2020

"De nou; es confirma que, a l’hora de prendre les decisions, de vegades no es valoren d’igual manera uns i altres territoris."

Des de l’Ajuntament d’Alcarràs, lamentem profundament la decisió que el Procicat ha pres en relació a la nostra petició sobre la necessitat de permetre els bars, restaurants i cafeteries del Baix Segre posar a disposició dels seus clients l’interior dels locals.

De nou; es confirma que, a l’hora de prendre les decisions, de vegades no es valoren d’igual manera uns i altres territoris. A casa nostra hem fet les coses com cal i hem redreçat una situació complexa. Ara, tan sols, demanàvem una mica de consideració en vers un sector clau pels nostres pobles com és l’hostaleria.

Mentre a Alcarràs i la resta del Baix Segre haurem de continuar sense cap més alternativa quan toca dinar fora de casa per raons de feina que fer-ho a una terrassa amb 40 graus de temperatura, altres municipis de similars característiques i situació a les nostres estaran aquestes properes setmanes sotmesos a menys limitacions que nosaltres.

Des del Baix Segre, però, seguirem cada dia fent tot allò que sigui a la nostra mà per revertir una situació que considerem injusta i complica el futur de negocis que, cal recordar-ho, generen riquesa, dinamitzen els nostres pobles i són part del nostre patrimoni. Estem al vostre costat perquè feu les coses com cal i us necessitem. Gràcies per tot, hostalers #alcarràsamblhostaleria#alcarràsamblespersones

Infolleida