La primera sessió d'autocinema omple de cotxes el Parc del Riu d'Albatàrrec

31/05/2020

Els espectadors van rebre una bossa de llaminadures i crispetes.

El Parc del Riu d'Albatàrrec es va omplir ahir de gom a gom de cotxes per assistir a la primera sessió d'autocine organitzada per l'Ajuntament de la localitat, gratuïta i que ha esdevingut una de les primeres que es fan a Catalunya en aquesta situació d'alarma sanitària pel Covid-19, tal com va avançar el 22 de maig ElSegriàTV. Concretament, les desenes d'espectadors van poder disfrutar des dels seus vehicles de la pel·lícula 'Mr. Magòrium y su tienda mágica', protagonitzada per Dustin Hoffman i Natalie Portman.

Per tal de poder accedir amb els vehicles els espectadors van haver d'enviar un correu a [email protected] indicant quants ocupants tindria el vehicle, marca, model i matrícula del cotxe, doncs l'aforament havia estat limitat. També es podia reservar trucant a l'Ajuntament.

Un cop tancades les inscripcions, i ja ahir a la sessió l'autocinema, a les 21:00h, els espectadors i espectadores van haver de fer a cas de tot un seguit de mesures de prevenció, a seguir durant la sessió. En primer lloc els cotxes havíen d'estar separats a una distància mínima de 2 mentres i, tot i això, no es podia baixar del vehicle. A l'arribada, a més, s'informava a cada conductor de quina plaça ocuparia el seu cotxe per tal que tothom pogués veure bé la pel·lícula. Així mateix, l'àudio de la projecció es va retransmetre per ràdio i es podia captar des del cotxe, podent escollir escoltar-la en versió original, en català o en castellà. I només en el cas excepcional que algú tingués una urgència i per aquest motiu hagués de baixar del cotxe, ho havia de fer amb mascareta i sense contacte amb la resta de vehicles.

I per arrodonir la nit d'autocinema, l'Ajuntament d'Albatàrrec va lliurar una bossa de llaminadures i crispetes per cada vehicle.
L'Ajuntament d'Albatàrrec ha ressaltat avui la gran participació en aquesta primera i pionera sessió d'autocinema al Parc del Riu de la localitat.

Infolleida