La Policia Local d’Alcarràs incorpora dos nous agents en pràctiques

04/12/2019

L’Ajuntament d’Alcarràs ha incorporat dos nous agents en pràctiques a la Policia Local, per a cobrir dues de les tres vacants que tenia a la plantilla, després d’un procés selectiu, dut a terme aquest any.

 

Així, un dels dos nous funcionaris en pràctiques ja està desenvolupant les funcions corresponents al seu lloc, i s’ha presentat a l’alcalde, Manel Ezquerra, ja que té el curs bàsic de l’Escola de Policia de Catalunya superat, i ja té experiència en tasques prèvies de protecció de les persones i de la propietat privada i vigilància, dutes a terme en una altra Policia Local d’una capital de comarca lleidatana.

 

Pel que fa a l’altra incorporació del segon funcionari en pràctiques, en aquest moments està realitzant esta realitzat el curs de formació bàsic policial a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i es preveu que s’incorpori al finalitzar-lo, el pròxim mes de juny.

 

Amb aquestes dues noves incorporacions, la plantilla passa a estar formada per un sergent, un caporal, vuit agents, comptant els que s’acaben d’incorporar i quatre vigilants. Cal tenir present que fa un any i mig es va jubilar un caporal, la plaça del qual no es preveu cobrir arran de la incorporació d’aquests dos nous agents.

Infolleida