La Policia Local d’Alcarràs s’adhereix a la campanya Escuts Solidaris per recaptar fons contra el càncer infantil

14/10/2020

Des d’aquest mes d’octubre, la Policia Local d’Alcarràs participa de la campanya Escuts Solidaris, una iniciativa activada en origen per agents dels cossos de Policia Local de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric que aplega ja a hores d’ara a 145 cossos locals de policia de tot el país i que ha ultrapassat fins i tot les fronteres del Principat per tal de recollir fons per finançar la construcció a Barcelona d’un nou centre oncològic pediàtric que està previst sigui el més gran de tot Europa i que es denominarà Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center.

Els diners aconseguits serviran també per finançar investigacions contra el càncer infantil i s’aconsegueixen mitjançant donatius de 4 euros que els ciutadans fan als diferents consistoris amb cossos de Policia Local que hi participen. En fer el donatiu, cada persona que hi col·labora rep un escut termoadhesiu al qual es combina la insígnia de cada Policia Local amb el lema pels valents, que vol resumir l’enteresa i la serenor amb la qual els més petits i les seves famílies afronten el sempre difícil tràngol d’haver-se d’enfrontar amb el càncer. A Alcarràs, els escuts poden aconseguir-se ja a la comissaria de la Policia Local i, durant els propers dies, estaran també a d’altres dependències municipals com ara la Biblioteca o l’ajuntament de la vila.

“No ens ho vam pensar i, quan des de la Policia Local se’ns va plantejar la possibilitat de ser part d’aquesta campanya ens vam decidir de seguida. Fins ara sabem que s’han recaptat més de 330.000 euros i estem segurs de que a Alcarràs, de nou, la gent tornarà a evidenciar el seu caràcter solidari”, explica Jordi Janés, primer tinent d’alcalde.

 

Infolleida