La Plaça de la Constitució de Sunyer passarà a dir-se Plaça 1 d' octubre

26/02/2018

Així ho han decidit els veïns de la vila en una multiconsulta | També s'han decidit els noms de 5 carrers i 2 places i el destí d' una partida de 15.000 euros

Sunyer dedicarà una Plaça a l'1 d'octubre. És l'opció guanyadora de la multiconsulta que ha organitzat l'Ajuntament per tal de decidir els noms de 8 carrers i places i el destí d'una partida pressupostària de 15.000 euros. És la tercera vegada que aquesta petita localitat de 300 habitants organitza una jornada de votacions perquè els veïns i veïnes puguin prendre decisions que afecten al municipi.

A partir d’ara, el carrer que comunica l’avinguda de les Garrigues amb la pista de Torres es dirà carrer dels Segadors; l’inici de la ronda que fa la volta als dipòsits, carrer del Castell; la plaça al costat de l’Església es denominarà plaça dels Carrollets, la plaça al costat del casal de jubilats es dirà placeta dels Jubilats; l’accés que va a la plaça del cementiri passarà a ser travessia dels Mallols, i el carrer del Camí de Sarroca es dirà Onze de Setembre i el carrer de la pista de Torres i l’ajuntament es dirà avinguda Santa Llúcia. També per majoria s'ha decidit traspassar el 100% de l’import que es recollia amb l'eliminada taxa de festes a la taxa d’escombraries.
Joan Llompart