La Nectarina Atlètica d’Alcarràs aplega forces amb la Milla Solidària del Secà de Sant Pere que organitza Down Lleida

26/06/2020

L’ajuntament d’Alcarràs, a través del seu Patronat Municipal d’Esports, i l’Associació Atlètica Maiparem d’Alcarràs ha fet entrega aquesta setmana a Down Lleida d’un parell de dorsals de la edició 2021 de la Nectarina Atlètica per tal que servissin com a un dels premis que s’han lliurat als participants de l’edició 2020 de la Milla Solidària del Seca de Sant Pere, una prova atlètica que es celebrar la aquests 19 i 20 de juny amb un format adaptat als temps de pandèmia que encara vivim i que permetia les persones amants de l’esport participar de manera virtual i en pujar fotos seves a la xarxa amb l’etiqueta @downlleida i a les quals el protagonista practiqués algun tipus d’esport. Els guanyadors dels dorsals han estat Pilar Panadero i Marchelius Murmu, als qui ja els han estat lliurats i que, en conseqüència, podran participar de franc a la propera edició de la Nectarina Atlètica.

“Hem volgut col·laborar d’aquesta manera perquè la situació que vivim no ha d’aturar la solidaritat. Vull felicitar la gent de Down Lleida per la seva empenta i iniciativa i convidar-los, als dos guanyadors i als qui vulguin del seu col·lectiu, a ser amb nosaltres a l’edició 2021 de la Nectarina Atlètica, la qual esperem es pugui celebrar de la mateixa manera que les anteriors edicions després de la suspensió de la d’enguany per raó de la pandèmia”, ha explicat avui Ester Ibars, la regidora d’Esports de l’ajuntament d’Alcarràs.   

La Nectarina Atlètica és una cursa popular que, des de l’any 2013, se celebra cada estiu a la vila amb l’objectiu de promocionar la fruita de pinyol i els hàbits saludables. A la darrera edició, celebrada al juliol de 2019, van participar 600 atletes i 200 voluntaris i es van habilitar dos circuits, un de 5 km i un altre de 10. “Tot i la suspensió d’enguany, decisió que es va prendre des de la responsabilitat, amb consens de totes les parts i per preservar la salut de tothom, volem que la Nectarina Atlètica segueixi present i la millor manera és implicar-nos a iniciatives com la de Down Lleida o, també, participant com cada estiu a esdeveniments tan estimats per tothom com l’arribada al nostre poble de la Flama del Canigó”, explica la regidora Ester Ibars.

Infolleida