La matança del porc de Massalcoreig aplega més de 200 persones

28/11/2022

Alcaldes i regidors de municipis veïns i també el vicepresident de la Diputació de Lleida, es van sumar a aquesta tradicional festa organitzada per l'Associació de Dones d’aquest poble del Baix Segre

Massalcoreig ha celebrat aquest cap de setmana la tradicional festa de la matança del porc. Més de 200 persones van assistir a la menjada popular que va tenir lloc ahir al vespre. 

L’Associació de Dones de Massalcoreig és l’encarregada d’organitzar aquesta trobada. Durant tota la setmana, les dones del municipi han preparat el ‘mandongo’ consistent en llonganissa, botifarra negra i xoriç roig pels més dels dos centenars d’assistents. A més també han cuinat la tradicional ‘paellada’ feta de costella, fetge i cansalada amb tomàquet i ceba.

Al sopar hi van assistir l’alcaldessa de Massalcoreig, Montse Jové i els regidors del consistori, acompanyats d’alcaldes, alcaldesses i regidors dels municipis veïns. El vicepresident de la Diputació de Lleida, Ferran Accensi, tampoc es va voler perdre aquesta tradicional menjada.

La festa va finalitzar amb sortejos i música per tots aquells que van tenir ganes de ballar.

Infolleida