La Marxa Senderista del Baix Segre aplega mig miler de persones a la Granja d'Escarp

11/03/2018

Enguany se n'ha celebrat la 10ª edició

La Granja d'Escarp ha celebrat aquest diumenge el 10è aniversari de la Marxa Senderista del Baix Segre, i ho ha fet aplegant mig miler de participants en una jornada que ha tingut com a escenari La Granja d'Escarp i que ha format part del circuit Marxa.cat de marxes saludables de Ponent, a més de col·laborar amb Aremi, entitat a la qual li ha lliurat 600 euros.

Sota l’organització per l’Ajuntament, la gran novetat d'enguany, coincidint amb aquest desè aniversari, era l'aportació solidària d'1 euro de cada inscripció per col·laborar en un projecte social de l'associació lleidatana Aremi. A més, i atenent a un suggeriment d’aquesta entitat, s'ha creat l’anomenada Ruta Blanca, una ruta reduïda, de menys de 3 kilòmetres, adaptada sobre asfalt i totalment plana, per tal que tothom pogués gaudir de la jornada sense cap problema.

Pel que fa a la resta de recorreguts, l’organització ha disposat quatre rutes que anaven dels 7 als 24 quilòmetres, ja que la cita estava pensada perquè tothom pogués integrar-se plenament en un dia d’esport i natura.
InfoLleida