La Granja vol posar solució a les problemàtiques que ocasiona la crescuda de rius

13/06/2018

El passat divendres, l’alcalde de La Granja d’Escarp, Manel Solé, es va reunir a la seu dels Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat de Lleida amb Dolors Tella, directora dels SSTT, Manel Pascual, cap de la Demarcació Territorial de Lleida de l'Agència Catalana de l'Aigua, i Xavier Marco, cap de la Secció de Biodiversitat i Medi Natural dels SSTT a Lleida.

En la reunió es va plantejar, d'una banda, la crescuda dels rius, que erosiona terrenys de finques i els marges del riu on es situen els pescadors. D'altra banda, es va estudiar la viabilitat de presentar un projecte per millorar la captació d’aigua en Alta i les alternatives per construïr una Depuradora d'aigües residuals després de l’impossibilitat que l’ACA compleixi el Pla Director de Depuradores a Catalunya on hi figurava la construcció d'aquest equipament.

En la mateixa reunió també es va plantejar l’habilitació d’una zona per la pràctica del trial al terme, on es pugui practicar aquest esport de manera ordenada i sense molèstia per a la resta del veïnat ni incidència en el medi natural. 

InfoLleida