La Granja d'Escarp regula l'ús de les barbacoes municipals

03/04/2019

El Ple municipal del passat dilluns de l’Ajuntament de La Granja d’Escarp va aprovar, inicialment, el Reglament d'ús de l'espai de les barbacoes municipals.

Aquesta normativa té com a objectiu regular la utilització coordinada d'aquestes instal·lacions, per tal d'assegurar la igualtat d'oportunitats per a l'accés a totes les persones i entitats.

Aquesta instal·lació es troba ubicada en un espai especialment important per al municipi, en trobar-se a tocar de l'aiguabarreig del Segre-Cinca i ser accessible des del Camí Natural que envolta tota la riba del riu. És per aquest motiu que se’n regula l'ús, per tal d'assegurar la responsabilitat i control de la seva utilització respectant les condicions espacials de l'indret, així com la normativa mediambiental que protegeix l'espai. L'Ajuntament considera important que aquest espai se segueixi utilitzant com sempre s'ha fet i assegurant la continuïtat de la relació entre els veïns i el riu, en ser un element que configura des de sempre la realitat de La Granja d'Escarp.

En aquest sentit, cal destacar que la setmana passada, el Club de Pesca La Granja d’Escarp va instal·lar els tancaments de les barbacoes municipals, un dispositiu que van dissenyar, fabricar i col·locar ells mateixos amb la finalitat d’evitar actes vandàlics com els patits mesos enrere, en què es va produir un robatori a la zona.

InfoLleida