La Granja d'Escarp dignificarà i ordenarà l'entrada principal de la localitat

23/09/2020

L’Ajuntament ha rebut la màxima puntuació en les tres actuacions que va presentar al PUOSC 2020-2024, amb la qual cosa podrà comptar amb 370.000€ per executar-les.

L'Ajuntament de La Granja d'Escarp destinarà el PUOSC 2020-2024 a la urbanització de l'entrada del poble, gràcies a que ha rebut la puntuació màxima en els tres projectes que va incloure en el pla.

Les tres actuacions presentades per l'Ajuntament a la convocatòria de PUOSC 2020-2024 corresponien a la urbanització de l'avinguda de Lleida i a les reformes de dos edificis propers a l'Escola, la Casa del Secretari i l'antic parvulari.

Gràcies a la col·laboració dels tècnics del Consell Comarcal del Segrià, que van redactar les tres propostes, l'Ajuntament ha rebut la màxima puntuació en els dos programes de la convocatòria PUOSC, desglossats en 250.000 euros en el programa d'inversions i 120.000 per al programa de petits municipis. Això permetrà comptar amb la màxima subvenció per fer les tres actuacions, 370.000 euros.

L'obra més important, que dignificarà i ordenarà l'entrada principal del municipi, és la urbanització de l'avinguda Lleida. Suposarà la millora de les voreres i del ferm del carrer, es renovaran els serveis d'aigua i clavegueram i s'ordenarà aquesta via per tal que permeti tant el trànsit rodat, com l'accés als habitatges i als magatzems que shi ubiquen. 

Pel que fa a les reformes dels dos edificis municipals, augmentaran considerablement l'espai destinat per a les diferents entitats culturals i socials del poble, a més de permetre destinar un espai al jovent granjolí. 

Totes les actuacions es preveu que siguin executades durant lany 2021, i suposaran una millora considerable per a la ciutadania de La Granja d'Escarp.

Infolleida