La Granja d'Escarp celebrarà el seu Carnaval dissabte vinent

25/02/2020

Cucanyes, la rua, xocolatada, balls de tarda i nit i els concursos de carrosses, entrades i disfresses formen part de la proposta

La Granja d’Escarp ja té a punt tots els detalls de cara al seu Carnaval, que se celebrarà dissabte vinent, dia 29 de febrer.

Enguany, com a novetat, es faran unes cucanyes per als més petits durant el matí a la plaça Nova, una activitat que servirà per donar el tret de sortida a una jornada que tindrà el seu plat fort a les 16.00 hores amb la rua organitzada per la Penya Borratxitos i amenitzada per la Charanga El Pincho. Tot seguit, hi haurà una xocolatada per a tothom i es durà a terme l’entrega de premis a la carrossa més original i a la més treballada.

A continuació, el protagonisme serà per a la música de l’orquestra La Nova Saturno, primer amb un ball de tarda a les 18.00 hores i posteriorment, a partir de la mitjanit, amb un ball de nit que inclourà l’entrada i la desfilada de colles, el concurs de disfresses i l’entrega de premis a la millor entrada i a la millor disfressa i a la més original.

Infolleida