La Granja d’Escarp celebra del 20 al 28 la seva Festa Major de Sant Jaume

16/07/2019

La programació serà força variada, amb activitats com ara música, observació del sol, minimotos, disfresses, inflables i una exposició

La Granja d’Escarp ja està a punt per viure una nova edició de la Festa Major de Sant Jaume, que se celebrarà del 20 al 28 d’aquest mes.

Les activitats començaran dissabte 20 amb una observació del sol amb l’Associació d’Amics de l’Ermita i el Parc Astronòmic del Montsec. El diumenge 21 es farà un concurs de pesca i les piscines acolliran el Mulla’t.

El gruix de la Festa Major començarà el dimecres 24 amb havaneres, rom cremat, una batukada i una nit de disfresses.

Dijous 25 serà el torn per a la Missa i processó en honor a Sant Jaume, sardanes, el circuit de minimotos amb Marcel Justribó, ball de tarda amb Voralmar i concert amb Murisek.

Pel divendres 26 s’han programat balls de tarda i nit amb l’Orquestra Pensylvania, el pregó de festes i la cercavila amb Mai Toquem B i un concert amb Muntband.

Dissabte 27 hi haurà una activitat d’handbol, un parc infantil d’inflables, ball de tarda i nit amb l’Orquestra Metropol i el Gran Bingo Borratxito.

La Festa Major acabarà diumenge 28 amb una cercavila matinal amb Mai Toquem B, jocs al carrer Sant Jaume, un parc aquàtic a les piscines, una
Infolleida