La Festa Major de La Granja d’Escarp oferirà quatre dies de diversió en honor a Sant Sebastià

14/01/2020

Esmorzars, tir al plat, la jornada tècnica agrària, teatre, animació infantil, la Mototrobada de Clàssiques, sardanes i molta música formen el menú

Activitats per a tots els gustos i edats formen un menú força variat i complet de la Festa Major de Sant Sebastià de La Granja d’Escarp, que se celebrarà del 17 al 20 de gener.

La festa començarà el divendres 7 amb el concurs de tir al plat, en una jornada que també inclourà una jornada tècnica agrària i la Nit de Jovent amb el grup de versions La Tropical i el Dj-Raymon.

Un esmorzar a la brasa servirà per agafar forces de cara un dissabte que oferirà l’animació infantil ‘Explosive’ amb La Cremallera Teatre i la música de l’Orquestra Atalaia, tant al ball de tarda com al de nit.

Diumenge també començarà amb un esmorzar a la brasa que donarà pas a la 9a Mototrobada de Motos Clàssiques i el Parc d’Inflables, per acabar el dia amb l’obra teatral ‘Marit i muller, quin merder’.

La Festa Major acabarà el dilluns 20 amb la processó i missa en honor a Sant Sebastià, una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Cervera i una sessió llarga de ball amb l’Orquestra Mediterrània.

 

Infolleida