La Diada de les Cassoles, acte central de la Festa Major de Sant Antolí de Rosselló

29/08/2019

Des de, dissabte 31 d’agost, fins dilluns, 1 de setembre, petits i grans gaudiran d’un programa d’actes i activitats pensats per a tothom

El proper dissabte, 31 d’agost, la Diada de les Cassoles donarà el tret de sortida a la Festa Major de Sant Antolí de Rosselló que continuarà fins dilluns, 1 de setembre, amb un programa d’actes i activitats pensades per al gaudi de tota la família.

 

La trobada gastronòmica que arriba a la cinquena edició “és, des de que vam recuperar aquesta tradició, un èxit de participació, de trobada i de retrobament de rossellonencs i rossellonenques”, destaca l’alcalde, Josep Abad. El dia començarà amb espectacles i tallers d’animació infantil, seguirà amb una una foto de grup de tots els penyistes, el dinar de germanor, cercavila, festa “holly” i un sopar de germanor.

 

Diumenge, les cercaviles, la processó en honor a Sant Antolí, una ballada de sardanes, el concurs de cuina, el concert i la sessió de ball, seran es protagonistes de la jornada. L’últim dia, dilluns, destaca al festa aquàtica a les piscines i un espectacle de monòleg.

Infolleida