La cursa Generali Sant Miquel aplega 350 participants

29/09/2019

Raúl Barrios i Antonia Argilés s’han imposat a la cursa curta, en una jornada que ha estat organitzada pels Runners Bordeta.net, grup de running del Col•lectiu Bordeta.net

La Cursa Sant Miquel ha coronat avui com a guanyadors Albert Camarasa i Rosamari Carulla, en una jornada que ha aplegat 350 participants, el màxim establert per l’organització. Aquesta era la 7a edició d’una cita que ha estat puntuable per a la Lliga Ponent en les seves dos distàncies.

En la distància llarga, Albert Camarasa (Sport HG) ha estat el vencedor masculí amb una marca de 35.22, seguit d’Arnau Donés (Xafatolls), segon amb 35.35, i de Sergi Royo (Cicles 02), tercer amb 35.59. En dones, Rosamari Carulla (Logiesport La Guineu) ha donat un pas més per revalidar el seu títol de campiona de la Lliga Ponent en imposar-se amb un temps de 39.01, seguida de Núria Noguera (Club Triatló Prosan), segona amb 43.39, i de Núria Sus (AE Ekke), tercera amb 44.09.

Pel que fa a la prova curta, en l’apartat masculí el guanyador ha estat Raúl Barrios (Pedala.cat) amb 16.48, seguit de Yassine Bendada (Lleida UA), segon amb 16.54, i de Cesc Lacueva (Esports Truga), tercer amb 17.02. En dones, victòria de la líder de la Lliga Ponent, Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners), amb 21.03, pel davant de Margot Falip (Esports Truga), segona amb 22.05, i d’Oana Doles (Maiparem Alcarràs), tercera amb 22.19.

El Col·lectiu Bordeta.net, organitzador de la prova a través del seu grup de running, els Runners Bordeta.net, té en la cursa un dels elements dinamitzadors del barri de la Bordeta i també d’interrelació entre els diferents barris de la ciutat de Lleida, en aquest cas dels Magraners, ja que la cursa transita per aquestes dos àrees. Ho fa, a més, amb una jornada esportiva que s’emmarca dins els actes de la Festa Major de Sant Miquel i mitjançant una activitat que potencia la vida sana i la natura.

La sortida d'ambdues curses ha estat conjunta a les 10.00 hores des del carrer Pla d'Urgell, just davant del Centre Cívic del barri. Com és habitual, s’ha lliurat el Premi La Magrana, que distingeix als corredors més ràpids en completar el tram de la pujada que uneix els dos barris i que va des del cementiri fins a la plaça de la Magrana, d’aproximadament 1,2 kilòmetres.

Hi ha hagut dos punts d’avituallament, un comú per els dos recorreguts al kilòmetre 4 i un altre per al recorregut de 10 kilòmetres al kilòmetre 7. A l'arribada també hi ha hagut avituallament per els dos recorreguts.

Una de les particularitats d’enguany era que el cartell anunciador de la cursa es va escollir mitjançant un concurs realitzat amb els alumnes de l’IES Maria Rúbies. A més, el regal per aquesta edició ha estat una samarreta de la firma Tuga Active Wear.

Infolleida