La Cursa de la Serra de Puigverd de Lleida espera uns 700 participans

26/01/2019

La Cursa de la Serra de Puigverd de Lleida celebrarà el diumenge 3 de febrer la seva 11a edició, amb una participació al voltant de les 700 persones entre totes les seves propostes.

Organitzada per l’Associació Esportiva i Cultural (AEC), amb la col·laboració de l’Ajuntament, la prova serà puntuable per a la Lliga Ponent. Els participants podran optar entre dos distàncies: els 6,8 kilòmetres de la cursa curta, molt plana i que transita pels camins propers a Puigverd, en especial per la banqueta del Canal d’Urgell; i els 10 de la cursa llarga, que comparteix part del recorregut curt i puja un desnivell de 80 metres per ascendir fins al cap de la serra, tocant al parc de Mas de Melons, un indret que permet gaudir de les vistes de Lleida, el Prepirineu i el Pirineu. Els trajectes són en un 30% d’asfalt i la resta per camins de terra.

L’organització també ofereix l’oportunitat de participar en una caminada que anirà en sentit invers que les curses, els participants de la qual rebran com a obsequis un tapaboques, la bossa del caminaire i esmorzar de brasa. Finalment, també hi haurà curses infantils al camp de futbol, amb medalla i bossa de regals i esmorzar per a tots els participants.

InfoLleida