La cursa 10k Aeroport d'Alguaire espera repetir les xifres de l'any passat

09/10/2018

Es celebrarà aquest proper divendres

L’Ajuntament d’Alguaire, l’aeroport d’Alguaire i l’Associació Esportiva EKKE organitzen conjuntament la sisena edició de la cursa “10k Aeroport Alguaire” per al proper divendres 12 d’octubre. 

Aquesta cursa, que espera aplegar prop de 400 participants, té un recorregut de 10 km i transcorre pel perímetre de l’aeroport d’Alguaire. A diferència de l’any passat, els corredors no podran accedir dins de les seves instal·lacions a causa de l’enlairament dels avions. Els organitzadors pretenen que sigui un esdeveniment esportiu festiu en un entorn diferent però alhora molt atractiu per als corredors, com és l’aeroport.

Així mateix, també s’han organitzat les curses infantils, que s’emmarquen dins del programa “Aturem l’obesitat infantil”, en què col·labora la Diputació de Lleida, amb l’objectiu de fomentar l’esport i els hàbits saludables entre els nens i nenes.

La cursa destaca també pels premis i els regals que lliuren als participants. En aquest cas, un paquet de figues d’Alguaire de regal als inscrits i el sorteig d’un viatge amb avió a Palma de Mallorca per a dues persones. A més d’altres obsequis, també es regalarà la inscripció a la Mitja Marató de Lleida als guanyadors.

Segons el programa establert, la cursa atlètica s’iniciarà a les 9.30 h i les curses infantils a les 11 h. 

InfoLleida