La #Confinarun supera els 6.500€ i s'acosta als 900 inscrits

03/04/2020

Els participants ja tenen disponible el dorsal per participar en aquesta cita que donarà íntegrament els fons recollits a l’IRBLleida

La #ConFinaRun segueix creixent a un gran ritme de cara a la cita d’aquest diumenge, i a hores d’ara ja ha superat els 6.500 euros i s’acosta als 900 inscrits.

Concretament, a les 15.00 hores d’avui les xifres eren de 6.520 euros recollits gràcies a les aportacions voluntàries dels 866 inscrits. Tenint en compte que les inscripcions seguiran obertes durant tot el diumenge, atès que la participació es pot fer efectiva en qualsevol moment entre les 10.00 i les 21.00 hores, la previsió és que fins i tot es pugui arribar al miler de participants. Pel que fa a la recaptació, l’organització té previst deixar obert el link d’inscripcions durant tota la setmana vinent per tal que, aquells que ho desitgin, puguin fer noves aportacions voluntàries, amb la qual cosa es veu factible arribar als 8.000 euros.

En qualsevol cas, tots els fons recollits es donaran íntegrament a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), ja que aquest era l’objectiu d’una iniciativa 100% solidària per tal de donar suport a la investigació al voltant del coronavirus. Cal recordar que la #ConFinaRun és fruit d’un projecte conjunt de Feetback, l’AA Xafatolls i Iter5 que ha rebut el suport de nombrosos esportistes i d’una cinquantena de curses de tot Catalunya.

Les inscripcions es poden fer a la web d’iter5 (www.iter5.cat), on també està disponible l’enllaç per descarregar-se el dorsal.

Infolleida