La cantant Pavvla, propera protagonista del festival Viliams Culture de Puigverd de Lleida

02/09/2020

Després de l'èxit del concert de Cesk Freixas a la plaça Major, diumenge passat.

La cantant Pavvla serà la protagonista, aquest diumenge dia 6, de la propera activitat del festival Viliams Culture de Puigverd de Lleida, després de l'èxit del concert de Cesk Freixas el passat diumenge.

160 persones van assistir al concert de Cesk Freixas
que va tenir lloc aquest diumenge passat a la Plaça Major, el segon que s'ha dut a terme en el marc del festival Viliams Culture.

L'escenari, situat a les escales de l'església, va permetre un magnífic joc de llums i colors sobre la façana de pedra de l'edifici barroc. Aquesta activitat va omplir de gent el casc antic durant la posta de sol del darrer diumenge d'agost.

"La cultura és segura", el missatge de la Viliams Culture, fou una realitat un dia més, a l'entrada del recinte es prenia la temperatura als assistents i aquests es netejaven les mans amb el gel hidroalcohòlic que repartia l'organització. Així mateix, la distribució de les cadires assegurava la separació entre les persones del públic i evitava la massificació.

La cantant Pavvla és la protagonista de la tercera activitat, que tindrà lloc el proper diumenge 6 de setembre a les 20 h. Ja podeu reservar les entrades prement a l'enllaç: Pavvla en concert

Infolleida