La Biblioteca d’Alpicat, l’única de les comarques de Lleida premiada a la Campaña de Animación a la Lectura del Ministerio de Cultura

18/11/2020

La Biblioteca d'Alpicat ha estat una de les cinc de Catalunya que han estat distingies, en el seu cas pel projecte ‘¿Biblioqué?’, que ofereix activitats per a totes les edats, i rebrà un guardó de 2.000 euros per a l’adquisició de llibres.

Un projecte de la Biblioteca Sant Bartomeu d’Alpicat presentat a la Campaña de Animación a la Lectura María Moliner 2020 del Ministerio de Cultura y Deporte ha estat premiat amb 2.000€ per a la adquisició de llibres.

Cal destacar que la Biblioteca d’Alpicat ha estat l’única de les comarques de Lleida que ha estat distingida, i una de les cinc de tot Catalunya que ha estat premiada dins una iniciativa que atorga 300 premis de 2.000€ i 10 premis especials de 10.000€ per a tota Espanya.

En el cas d’Alpicat, el projecte presentat per la seva Biblioteca ha estat el titulat ‘¿Biblioqué? La familia crece leyendo’. El guardó posa l’èmfasi en les activitats d’animació a la lectura que s’ofereixen per a totes les edats: BiblioCromo (educació Infantil), BiblioTram (educació Primària), BiblioChallenge (educació Secundària) i Repte de Lectura (adults a partir de 16 anys). Són activitats amb molta acceptació que la Biblioteca va adaptant i millorant en cada edició. Actualment, hi ha inscrits des d’octubre 133 lectors i cada dia es fan noves inscripcions.

Podeu consultar els detalls d'aquest projecte en aquest ENLLAÇ.

Infolleida