La Bibliocursa d'Alpicat tanca amb xifres rècord

21/09/2018

Hi han participat 106 nens i nenes i s'han llegit 833 llibres

La Biblioteca d’Alpicat va acollir aquest dijous la festa de la 7a edició de la Bibliocursa, que ha enregistrat unes xifres de rècord amb 833 llibres llegits.

Enguany s’han inscrit 106 nens i nenes, 61 dels quals han arribat a la meta, que consistia en llegir 11 llibres i resoldre un joc. D’ells, 7 es van inscriure però no van llegir cap llibre. En canvi 17 dels participants han llegit 5 o més llibres i 21 més han llegit menys de 4 llibres. Hi ha hagut 2 nenes que s’han quedat a un pas de la meta, amb 10 llibres. Entre tots els infants han llegit 833 llibres, una xifra força elevada i que suposa el rècord de totes les edicions de la Bibliocursa.

Es tracta d’una activitat estiuenca d’animació a la lectura per a joves lectors de 9 a 12 anys compta amb el patrocini de 80 entitats i comerços. Es desenvolupa durant tot l’estiu, comença el 18 de juny i finalitza el 7 de setembre.

La festa de cloenda va consistir en un berenar que va ser possible gràcies a la col·laboració dels comerços patrocinadors i de l’Ajuntament per a la compra de regals. A més, tots els participants, excepte els que no van llegir cap llibre, van rebre una entrada pels cinemes JCA d’Alpicat.

InfoLleida