Jornada LGTBI a Artesa de Lleida

07/03/2022

Els regidors d’Artesa es mou, juntament amb l’associació de joves d’Artesa de Lleida, han pintat un mural al Carrer de les Escoles, han llegit un manifest a favor dels drets del col·lectiu LGTBI i han finalitzat l’acte amb un vermut popular

Els regidors d’Artesa es Mou juntament amb l’Associació de Joves d’Artesa de Lleida han organitzat una jornada LGTBI reivindicant els drets de totes les persones d’aquest col·lectiu. La jornada ha començat amb la pintada d’un mural al Carrer de les Escoles, després els joves d’Artesa han llegit un manifest i per finalitzar han organitzat un vermut popular per a tots els assistents.

La jornada ha començat a les 10 del matí, totes les persones que hi han assistit han pogut fer pinzellada al mural, en el qual es llegeix el missatge ‘No som iguals, valorem la diferencia’. A la pintada també hi ha assistit Helena Martínez, diputada d’igualtat a la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, alcalde de Corbins i Gemma Massana, presidenta d’ERC al Segrià, que han acompanyat als regidors i joves a donar color al mural.

El portaveu d’Artesa es Mou, Delfí Bonet, ha agraït la implicació dels joves d’Artesa, “sense l’ajuda dels quals no haguéssim pogut dur a terme aquest acte reivindicatiu. És molt important recordar a la societat que tot i les nostres diferències, tots tenim els mateixos drets. Tan de bo arribi el dia que no sigui necessari pintar aquests murals, voldrà dir que finalment hem aconseguit una societat justa, mentre això no passi, seguirem pintant i reivindicant”, diu Bonet.

L’acte ha finalitzat a les 13h amb el vermut popular. La jornada també amb comptat amb la col·laboració del Jovent Republicà del Segrià.

Infolleida