Joan Talarn valora molt positivament les actuacions de l’Ajuntament dels Alamús destinades a un creixement sostenible del municipi

25/10/2022

El president de la Diputació de Lleida ha visitat avui aquest municipi del Segrià per comprovar com han destinat els diners provinents dels diferents plans econòmics d’aquesta institució

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha visitat aquest matí el municipi dels Alamús, en el marc de les visites que realitza arreu de les diferents poblacions de la demarcació, amb la finalitat de poder comprovar els diferents projectes realitzats amb els plans econòmics i les subvencions provinents de la Diputació de Lleida. 

 

El president s’ha reunit a l’ajuntament amb l’alcalde, Celestí Panavera, i membres de la corporació municipal, on ha signat el llibre d’honor i amb els quals ha mantingut posteriorment una reunió de treball. Un cop finalitzada la reunió, han fet una passejada pel municipi per visualitzar les diferents actuacions realitzades pel consistori.

 

Talarn ha valorat molt positivament els projectes endegats per l’Ajuntament dels Alamús, els quals estan pensats per fer créixer la població de manera sostenible, ja que amb un cens molt estable en les darreres dècades de 800 habitants, es preveu la millora de serveis públics i accessos, adaptats a poder acollir més habitants sense trencar la idiosincràsia d’aquest municipi del Segrià.

 

Un dels projectes que s’ha materialitzat gràcies al suport de la Diputació de Lleida és l’arrendament del ‘Cafè Casa de la Vila’, que ha permès habilitar un espai de socialització per als veïns i veïnes del municipi, a la vegada que reordena els espais públics al voltant de l’edifici consistorial.

 

L’alcalde ha agraït al president la visita d’avui i ha posat en valor el canvi de relacions de la Diputació amb els ajuntaments, especialment des de l’aplicació dels plans econòmics objectius i dels quals es beneficien tots els municipis de la demarcació.

Infolleida