Innovació pedagògica amb una eminència mundial

10/02/2018

L' escola Terraferma ha acollit la primera jornada d’innovació pedagògica: Thinking to learn | El plat fort de la jornada ha estat la conferència de Robert Swartz

Thinking to learn, o el que és el mateix: pensar per aprendre; és el títol sota el qual s’ha desenvolupat la primera jornada d’innovació pedagògica que han organitzat les escoles Terraferma i Arabell, juntament amb la Institució Familiar d’Educació, amb l’objectiu d’obrir les portes a noves metodologies aplicades a l’ensenyament.

A través de tallers i xerrades, diversos experts dins del món de l’educació han pogut compartir idees i consells per ajudar a potenciar el desenvolupament personal i l’aprenentatge dels nens i nenes.

La iniciativa ha girat entorn del projecte Aude!, un pla docent innovador que posa especial èmfasi en l’atenció personalitzada a cada alumne i a cada família.

El plat fort de la jornada ha estat la conferència de Robert Swartz, una eminència internacional en l’àmbit de l’educació, que ha parlat sobre com utilitzar les rutines i habilitats de pensament per la comprensió dels continguts i la transferència de l'aprenentatge a la vida real.

En total, hi han participat unes 200 persones de la comunitat educativa, vingudes d’arreu de Catalunya i també d’Aragó i Balears.

Joan Llompart