Gran festa del motociclisme a Alcarràs

23/04/2018

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Circuit d’Alcarràs la primera prova del Campionat Mediterrani de Velocitat (CMV), el Campionat Català de Clàssiques i el Campeonato Clásicas Zona Norte.

Durant la jornada de dissabte hi va haver els entrenaments lliures. Les diferents mànigues de qualificació i les carreres s’han disputat el diumenge.

Després d’unes carreres espectaculars, el pilot lleidatà Ferran Torrento s’ha emportat la víctoria en l’Open 600. En l’Open 1000, Marc López ha aconseguit la victòria després de superar unes males sortides.

A la Copa CBR 300, el primer lloc del podi ha estat per Guillem Erill, campió del 2017. I a la Copa Rieju RS3 ha estat el pilot, Lluc Bergada, el que ha aconseguit la primera posició.

Paral·lelament, en les primeres carreres de la temporada del Campionat Català de Velocitat Clàssiques d’Asfalt, la victòria en Maxiclàssics ha estat per Manel Segarra. I el pilot Alberto Martínez s’ha endut el primer lloc en Clàssiques.

Amb les carreres d’aquest cap de setmana queda palès el bon moment que viu el motociclisme català. La propera cita tindrà lloc el 28 d’abril amb la primera prova de les 3 hores de Resistència Clàssiques.