Fruiturisme d'Aitona endega una nova campanya de promoció

23/11/2020

L’Ajuntament també treballa en l’impuls d’un nou web de Frutiruisme, que comptarà amb un espai dedicat a la promoció dels productes de les empreses que estan vinculades al projecte al llarg de l’any.

Després de l’enorme esforç i sacrifici que han fet i estan fent tots els productors, cooperatives, restauradors, cases rurals i empreses del territori vinculats al projecte de Fruiturisme durant la pandèmia de la Covid-19, des de l’Ajuntament es vol fer-los costat, retornar-los tot aquest compromís i ajudar-los a tirar endavant i superar aquesta etapa tan difícil.

Per això el consistori impulsa des del projecte de Fruiturisme una nova iniciativa nascuda amb l’objectiu de revitalitzar, dinamitzar i posar en valor el comerç, el turisme i l’agricultura de proximitat i a promoure la qualitat i l’excel·lència dels productes que s’ofereixen anualment durant les campanyes de la floració i de la recollida de la fruita.

Per això, anima als productors, cooperatives, restauradors, cases rurals i empreses vinculades a Fruiturisme a participar de la nova campanya de promoció que s’endegarà pròximament i que consistirà a oferir les xarxes socials de Fruiturisme (Facebook, Twitter i Instagram) com a plataforma per promocionar i donar a conèixer arreu els seus productes i serveis.

Les empreses interessades només cal que enviïn un correu electrònic a l’adreça [email protected]amb informació sobre els seus productes i fotografies en alta resolució. Si no disposen d’aquestes instantànies amb bona qualitat d’imatge, també s’ofereix la possibilitat de contractar els serveis d’una empresa especialitzada, col·laboradora de Fruiturisme i coneixedora de la realitat local, que podrà realitzar un reportatge fotogràfic.

Finalment, l’Ajuntament també està treballant en la posada en marxa d’un nou web de Fruiturisme, que comptarà amb un espai dedicat a la promoció dels productes de les empreses que esteu vinculades al projecte al llarg de l’any.

Infolleida