Food&fun amplia el nombre de restaurants i l'àmbit geogràfic 

30/10/2018

Les Jornades Gastronòmiques es faran de l’1 al 22 de novembre amb la participació de 13 establiments de Lleida, Alcoletge i Raimat

La 3a edició de les Jornades Gastronòmiques Food&Fun tindran lloc de l’1 al 22 de novembre amb la participació de 13 establiments de Lleida, Alcoletge i Raimat. David Molina, president de l’Associació Gastronòmica Food&Fun, entitat organitzadora, ha destacat en el decurs de la presentació de l’esdeveniment que aquest any la iniciativa dobla pràcticament el nombre d’establiments respecte a l’edició inicial (han passat de 7 a 13) i que alhora s’obre al territori amb la incorporació de locals d’altres poblacions situades al voltant de la ciutat de Lleida.

 

Molina ha destacat també que enguany s’ofereixen menús nous (amb preus molt variats) i que s’afegeixen més vins a les propostes culinàries. Els menús inclouen plats tradicionals de Lleida, amb aportacions de les gastronomies de muntanya, marinera i d’altres contrades (cuines gallega, italiana, belga o japonesa).

 

El president de l’entitat ha afegit que “la tercera edició ha de ser la de la consolidació definitiva d'aquesta iniciativa que pretén combinar la creativitat d'un grup de joves cuiners lleidatans amb l’excel·lència dels nostres productes de proximitat”. En un to humorístic, el cuiner del Crāpula Restaurant ha afirmat que hom podria canviar la dita “si novembre comença amb bonança, cal tenir esperança” per la de “si novembre comença amb bona pitança, cal tenir esperança” i incorporar-la com a lema d’aquesta edició.

 

El tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Lleida, Rafel Peris, ha dit que un any més “la Paeria dóna suport a Food&Fun, una entitat que organitza activitats de dinamització econòmica i social i que dóna a conèixer els nostres productes i la nostra gastronomia”. El representant de la Paeria s’ha compromès amb els organitzadors de la jornada a donar suport a la segona edició del Food Festival, organitzat també per l’Associació Gastronòmica Food&Fun i que es farà l’any vinent.

 

La presentació s’ha fet a l’espai subterrani de les muralles medievals de Lleida i ha inclòs una copa de cava i un petit tast gastronòmic.

 

Els restaurants participants en aquesta tercera edició de les jornades són Bar Bodega Blasi, La Cova de Vidre, Caravista Restaurant, Lamagda Taverna, Chef Moule, Restaurant L’Hortet, Click Menu, Restaurant Nou Casa José, Crāpula Restaurant, Rona Behi, Raimat Golf Club, Restaurant Urgell i La Casa del Vermut.

 

Infolleida