Finalitza amb èxit la XIII edició de la Xallenge David Duaigües amb una participació de més de 250 atletes

13/03/2022

La Cursa ha adoptat diferents distancies: La distancia de 41 kilòmetres i la de 22 kilòmetres respectivament

Aquest diumenge s’ha donat per finalitzada la XIII edició de la Xallenge David Duaigües, amb les dues distancies que adoptava en la cursa.

S’ha donat el tret de sortida aquest mateix diumenge, 3 de marcç, a les 9:00h del matí. Tenint com a punt de sortida i arribada el bonic poble d’Almatret, els recorreguts eren els següents: Un circuit curt de 20 kilòmetres amb 400 metres de desnivell (aprox.) i un circuit més llarg de 41 kilòemtres i 1.350 metres de desnivell(aprox.).

En tot moment s’han seguit els protocols de seguretat que l’organització havia garantit per tots els participants a la cursa. Cada participant es feia responsable de la normativa vigent del reglament. L’ús de la mascareta era obligatori en totes les zones comunes dels atletes. A part de les normes sanitàries per poder brindar seguretat a tots els participants, també s’hi ha sumat la obligatorietat de l’ús de casc durant tota la prova.

L’Organització ha facilitat durant el llarg dels recorreguts degudament senyalitzats per tots els participants, zones d’avituallaments amb begudes i alimentació sòlida; així com un servei a l’arribada.

El número total d’atletes rondava els 260, entre les dues modalitats atlètiques.

Les classificacions de les tres modalitats son les següents:

En la Cursa de 41 kilòmetres, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Maurizio Sartori (SARTORI TEAM) amb un temps total de 01.28.59, seguit de Edgar Aranega  (BIKING-POINT) amb un temps de 01.31.49 i en el tercer lloc Joaquin Reyes (AGROSTOCK FRAGA) amb un temps total de 01.32.16.

 

 

En la Cursa de 22 kilòmetres, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió l’independent Calos Mencia amb un temps total de 01.08.53, seguit de Javier Visa (AGROSTOCK FRAGA) amb un temps de 01.08.55 i en el tercer lloc David Grifoll (CLUB CICLISTA MORA D’EBRE) amb un temps total de 01.11.02. En l’apartat femení l’independent Laura Panades s’ha proclamat campiona amb un temps total de 01.30.15, seguida de Anna Rodríguez (BTT AMPOLLA) amb 01.43.49 i de l’independent Ivonne Catalán en tercer lloc amb un temps de 02.39.58. 

Podeu consultar més informació referent a les curses en la nostra web: www.iter5.cat

Infolleida