Esports, solidaritat, música i la trobada a l'ermita de Sant Miquel, a la Festa Major de Soses 

29/04/2019

Se celebrarà els dies 3, 4 i 8 de maig i al programa destaca la jornada esportiva solidària a benefici de l’AFANOC i l’AECC

Soses ja té a punt tots els detalls per celebrar la Festa Major de Sant Miquel, que enguany està prevista pels dies 3,4 i 8 de maig.

Les activitats tindran un aperitiu el divendres al vespre amb un partit de futbol entre el CF Soses i el Sudanell. El gruix de la festa arribarà dissabte amb un esmorzar al camp de tir al plat i amb l’anomenada Jornada Esportiva, que ha programat un ampli ventall d’activitats organitzades per diferents entitats i que destinarà la recaptació a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i a l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC). El programa esportiu també inclou una Americana de Pàdel organitzada per l’Associació Pàdel Soses. Per acabar el dia hi haurà la Nit Jove a la Sala del Ball, amb el grup Hotel Cochambre i Dj Bleizy.

El dimecres 8 arribarà la tradicional trobada a l’ermita de Sant Miquel, amb la benedicció del terme, la Missa cantada per la Coral Clamor i una ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània. Un concert i ball de tarda amb l’Orquestra Maravella servirà per posar la cloenda a la Festa Major.

Infolleida