Esperen 400 atletes a la 10 K Aeroport d'Alguaire

09/10/2019

També inclou curses infantils de tres a catorze anys | Es disputa aquest dissabte amb premis en metàl·lic per als que batin el rècord

La cursa popular 10 K Aeroport d’Alguaire espera repetir els 400 participants en la seva setena edició, prevista per aquest dissabte. La cita, puntuable per a la Lliga Ponent, discorrerà pels voltants de l’aeroport, ja que per motius tècnics ha estat inviable travessar les pistes com va succeir fa un parell d’anys. Així mateix, l’organització, que va a càrrec de l’ajuntament d’Alguaire, l’Aeroport i l’Associació Esportiva Ekke, ha descartat també la prova de 5 quilòmetres, que era més popular i que només s’ha disputat en una edició.

El circuit serà el mateix que el de l’any passat, totalment per asfalt i ideal per aconseguir bones marques. En aquest sentit, l’organització ha previst dos premis en metàl·lic de 150 euros a l’atleta masculí i femení que aconsegueixi batre el rècord de la prova, que se situa en 31:13 i 37:05 minuts, respectivament, aquest últim en poder de la lleidatana Eva Ribalta. També es sortejarà dos bitllets per viatjar a Mallorca.  

Bona alimentació

Com en edicions anteriors, la prova se suma al projecte Aturem l'obesitat infantil, que impulsen la Diputació i l'AE Ekke per fomentar la pràctica esportiva i la bona alimentació entre els més petits. La prova començarà a les 10.00 h. i les carreres infantils (de 3 a 14 anys) ho faran al migdia. 



ALEIX BERGÉS MASIP