Es reprenen les exposicions a la recepció del Consell Comarcal del Segrià amb cita prèvia

24/06/2020

Després d'un llarg període sense possibilitats de donar continuïtat a l'espai condicionat per a exposicions, situat a la recepció del Consell Comarcal , es reprèn l'activitat amb un conjunt d' obres sota el títol A 4 mans: 2 visions, 1 realitat, de l'artista Gemma Farreny i el fotògraf Jaume Zamorano.
La mostra és fruit d'un treball conjunt que combina l'aquarel·la i la fotografia mitjançant la tècnica del close-up, un enquadrament tancat, que exhibeix solament una part de l'objecte amb bastant detall. El projecte neix, de la motivació dels creadors, per presentar diferents visions i maneres d'interpretar una mateixa realitat.
Els autors ens presenten 18 objectes quotidians convertits en peces artístiques a partir de la pròpia mirada i la identitat que ofereix l'ús de la càmera o el pinzell. La mostra es podrà visitar del 25 de juny al 15 de juliol, de 9 h a 14 h mitjançant cita prèvia al correu electrònic [email protected] o bé al telèfon 673267372.
Amb el treball de la Gemma Farreny i Jaume Zamorano , es donen per iniciades les exposicions i altres propostes que tinguin com a objectiu donar visibilitat al treball creatiu i artístic dels talents de les Terres de Ponent. Aquesta exposició és el resultat del contacte establert amb els artistes mitjançant la plataforma Zirkulo, de Lleida, a la qual l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal està adherida.
Consell Comarcal del Segrià