Es fan forts a casa

18/02/2018

L'EFAC supera al Bellvitge per 2-1 i es manté a la zona alta de la taula

L' EFAC Almacelles ha sumat una nova victòria a casa després d'imposarse per 2-1 davant del Bellvitge. Els homes de Pablo Petreñas arribaven al partit amb la moral tocada després de la contundent derrota de la setmana passada davant del San Cristóbal, però els gols matiners d'Albert Simó 'Chipi' al minut 1 i Joel Chiné al 14 posaven les coses de cara. A falta de 10 minuts, Àlvaro Muñoz retallava distàncies amb el definitiu 1-1. Tot plegat en un partit molt especial per Òscar Canadell, que va tornar a tenir minuts després d'una lesió que l'havia apartat dels terrenys de joc durant 4 mesos.

Amb aquesta victòria l'Almacelles es situa 5è, a tan sols 2 punts de la promoció d'ascens. El proper partit serà diumenge, al camp del Vilaseca.