En marxa l'Aula Rural l'Horta de Pinyana

16/06/2017

L’espai, situat entre Vilanova de Segrià i Alguaire, ofereix tot un seguit d’activitats, casals i tallers relacionats amb temàtiques referents a les feines pròpies de pagès

Aquest passat diumenge es va inaugurar l'Aula Rural l'Horta de Pinyana situada a mig camí entre Alguaire i Vilanova de Segrià. L'obra ha comptat amb l’ajut de Diversificació Agrària del Departament d'Agricultura per un import de 73.000 euros.

L’espai ofereix tot un seguit d’activitats, casals i tallers relacionats amb temàtiques referents a les feines pròpies de pagès; les eines i els oficis antics del camp; així com l’aprofitament, transformació i conservació dels fruits que es conreen a la finca. 

I és que l’entorn possibilita el desenvolupament de tota mena d’activitats per que en gaudeixin grans i petits amb excursions i visites guiades, sempre amb l’objectiu de promoure tant la motivació com la participació activa dels visitants.

La zona abarca 4 hectàrees de terreny, que inclouen una zona ajardinada, una bassa d’aigua, un sorral amb jocs pels més menuts, un hort i una sala/menjador amb cuina i serveis, tot abastit amb energía solar.

Joan Llompart