Empat amb regust amarg de l'Hoquei Alpicat

18/03/2018

L'equip de Xavi Roy va cedir un empat (3-3) davant del Vilanova tot i haver disposat d'una renda de 3 gols

L’Hoquei Alpicat va deixar escapar l’oportunitat d’assentar-se a la zona tranquil·la de primera nacional.

En la visita del Vilanova tot semblava anar sobre rodes després d’una primera part en què els locals es van mostrar superiors. Mats Zilken va posar el primer gol de falta directa als 5 minuts de partit, i el Vilanova no va saber aprofitar un llançament de penal. Si que va aprofitar l’oportunitat David Ballestero, que feia pujar el 2-0 al marcador a escassos 15 segons de marxar als vestidors.

Als 5 minuts de la represa Pol Franci va fer el 3r en el que semblava indicar el camí d’una golejada, però la reacció dels barcelonins va ser fulgurant. En només 6 minuts, es va passar del 3-0 al 3-3 gràcies als gols de David Paris de falta directa, Erik Gual i Marc Cuevas, que posaven en evidència la desconnexió de l’Alpicat.

Amb el marcador igualat tots dos equips van poder decantar la balança però no ja hi va haver més gols.

Amb aquest punt l’Alpicat es situa 11è, dos punts per sobre del descens, just abans d’una aturada de 3 setmanes. El proper partit serà el 14 d’abril, a la pista del Jolaseta.