Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones i desmantellen dues plantacions de marihuana en zones rurals d'Agramunt i Maials

04/09/2019

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local d'Agramunt, van detenir ahir un home de 33 anys, nascut a Mali i veí d'Agramunt (Urgell), com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

 

Els fets van passar ahir, a les 16.00 hores, quan agents de la Policia Local d'Agramunt van localitzar una plantació de marihuana en una granja del municipi.

 

Una patrulla de Mossos d'Esquadra va comprovar que a l'exterior de la granja hi havia 80 plantes de marihuana i, tot seguit, va localitzar i detenir el responsable de la plantació. 

 

El detingut passarà avui a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.

 

En un altre operatiu policial, agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra van detenir ahir a Maials (Segrià), un home de 41 anys, de nacionalitat peruana i veí de Lleida, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

 

Els fets van passar ahir al matí quan una patrulla de Mossos d'Esquadra va tenir coneixement de l'existència d'una plantació de marihuana amagada en un camp de panís. Hores després els agents van aconseguir localitzar 70 plantes amagades en el conreu i van detenir un home que en aquell moment estava regant la plantació.

 

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

 

El detingut va quedar en llibertat després de declarar davant dels Mossos d'Esquadra, amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

Infolleida