Els edils de Gimenells cessaran a Dante Pérez

13/03/2018

Ja disposen dels suports necessaris per tirar endavant la moció de censura contra l'alcalde

Les 380 firmes dels veïns de Gimenells en suport de l’alcalde Dante Pérez no han servit per fer canviar d’opinió als edils de l’Ajuntament, que podrien presentar aquest mateix dimarts una moció de censura per forçar la seva marxa.

La fractura entre Pérez i la resta de regidors es va produir ara fa 4 mesos quan l'alcalde va abandonar la militància al PSC i va presentar-se com a número 2 a la candidatura lleidatana del Partit Popular a les eleccions al Parlament.

Arran d’aquests fets, els edils preparaven una moció de censura, que ara es podrà materialitzar gràcies al ple extraordinari d’aquest dilluns en què Josep Farré ha pres possessió del càrrec de regidor de forma no adscrita en substitució de Vicente Sáez. D’aquesta manera, i tenint en compte que els regidors de la candidatura de l’alcalde no poden votar, l’oposició suma els suports necessaris per fer fora a Pérez.

Un cop presentada la moció es celebrarà un altre ple extraordinari en 10 dies hàbils per votar el cessament de l’alcalde.

Joan Llompart