El Vilanova de la Barca s'endú el duel veïnal (3-2)

23/09/2024

Carmona dona la victòria a l’Alpicat B (1-2)

El Vilanova de la Barca va vèncer ahir per 3-2 l’Alcoletge en un duel veïnal amb molts gols. A la primera meitat, els locals es van avançar amb un gol de Sarr (1-0) i un altre de Dídac (2-0), que els va permetre arribar al descans manant en el marcador.

A la represa, els d’Alex Farré van colpejar de nou amb un gol de Joel Jané al minut 61 (3-0). Quan el partit ja semblava sentenciat, l’Alcoletge va reaccionar i un gol de Teixiné al minut 76 va posar als seus dintre del partit (3-1). Al 88, Camacho va retallar distàncies amb un gol de penal, però l’Alcoletge no va poder completar la remuntada i el triomf es va quedar a Vilanova de la Barca.

El Pinyana va deixar escapar la victòria davant l’Alpicat B als instants finals (2-1). Els locals es van avançar amb un gol de Wague al tall del descans (1-0), però un gol d’Unai Hereu (1-1) i un altre de Carmona al contraatac al minut 81 van sentenciar el partit (1-2). Després del gol, l’àrbitre va expulsar el porter local, Ganau, per fer el gest de llançar-li la pilota.