El subdelegat del Govern es reuneix amb l’alcalde de Torrebesses

09/10/2018

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha mantingut avui una reunió de treball amb l’alcalde de Torrebesses, Mario Urrea, donant continuïtat d’aquesta manera a la ronda de visites als ajuntaments de la província per conèixer de primera mà les necessitats dels municipis.

 

Un dels temes abordat en el decurs de la reunió és la problemàtica que genera el progressiu despoblament dels petits municipis com Torrebesses. En aquest sentit, tant l’alcalde com  el subdelegat del Govern han coincidit en que és necessari estudiar possibles iniciatives, així com idear mecanismes que permetin reactivar i projectar a nivell social, econòmic i turístic aquests municipis i evitar, d’aquesta manera, un descens de la població.

 

Mario Urrea també ha plantejat al subdelegat del Govern la necessitat d’arranjament de la xarxa de camins municipals, malmesos pel pas del temps, i la preservació del patrimoni històric municipal. En aquest sentit, el subdelegat del Govern s’ha compromès a facilitar informació a l’ajuntament sobre possibles vies de finançament per l’arranjament de camins i informació sobre els requisits previs per poder accedir a la convocatòria de l’1’5% del Ministeri de Foment per a la conservació del patrimoni arquitectònic. 

Infolleida