El subdelegat del Govern es reuneix amb l’alcalde de La Portella i l’alcaldessa de Gimenells i Pla de la Font

25/09/2019

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha continuat avui amb la ronda de contactes institucionals amb els alcaldes i alcaldesses que van ser escollits a les darreres eleccions municipals amb dues visites als ajuntaments de La Portella i al de Gimenells i Pla de la Font.

A l’ajuntament de La Portella ha estat rebut per l’alcalde, Carles Català, amb qui ha mantingut una reunió de treball per conèixer les qüestions d’interès que més preocupen al municipi.

Posteriorment, Crespín s’ha desplaçat fins a l’ajuntament de Gimenells i Pla de la Font on ha estat rebut per la nova alcaldessa, Emma Solans, amb qui han repassat els detalls del projecte de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) de millora de la xarxa de camins generals del Canal d’Aragó i Catalunya que discorren per diferents municipis, entre ells el de Gimenells i Pla de la Font.

Aquest projecte, amb una inversió de 3 milions d’euros, està actualment pendent de licitació, segons ha explicat el subdelegat del Govern a l’alcaldessa. El projecte permetrà millorar la mobilitat i la seguretat en aquesta xarxa de camins molt utilitzada pels veïns.

Després de les dues reunions, el subdelegat del Govern ha assegurat que “els nostres alcaldes i alcaldesses han de  saber que el Govern d’Espanya s’interessa per les seves necessitats i les intenta resoldre obrint vies de col·laboració i de treball conjunt  amb l’administració local“. José Crespín ha explicat també que el fet que s’hagi obert ara el període de la convocatòria electoral “no vol dir que no puguem anar avançant la feina que encara queda per fer. Quan superem el bloqueig i tornem a tenir pressupostos estarem situats en la línia de sortida”.
 
Les reunions de treball d’avui a La Portella i a Gimenells i Pla de la Font s’emmarquen dins la nova ronda de contactes que Crespín va encetar aquest passat mes de juliol amb els nous alcaldes i alcaldesses escollits a les darreres eleccions locals per continuar amb un clima de col·laboració i diàleg institucional amb els ajuntaments.
Infolleida