El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, es reuneix amb l’alcalde de Torres de Segre

22/01/2019

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, s’ha desplaçat avui a Torres de Segre continuant amb la ronda de visites als ajuntaments de la província de Lleida per conèixer les necessitats dels municipis i treballar conjuntament en la recerca de solucions.

 

A l’ajuntament de Torres de Segre ha estat rebut per l’alcalde, Joan Carles Miró, així com pel tinent d’alcalde, Josep Ramon Branzuela, i per altres membres de l’equip de Govern amb qui ha mantingut una reunió de treball en el decurs de la qual s’han abordat diverses qüestions relacionades amb el municipi. Una d’aquestes qüestions està relacionada amb el manteniment dels aproximadament 140 quilòmetres de la xarxa de camins rurals d’aquest municipi del Segrià. En aquest sentit, José Crespín ha traslladat a l’alcalde i a l’equip de Govern que “som conscients d’aquesta problemàtica comuna a molts municipis”  i s’ha compromès a explorar possibles vies de finançament que permetin aportar solucions.

 

José Crespín ha recordat també a Joan Carles Miró que des de la darrera convocatòria del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de Catalunya del període 2016-2017 “la Generalitat va començar a donar l’esquena als ajuntaments”.

 

L’alcalde de Torres de Segre també ha explicat al subdelegat del Govern la necessitat de procedir a la neteja de la llera del riu Segre al seu pas per aquest municipi, petició que José Crespín traslladarà  a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre per estudiar possibles actuacions.

Infolleida